Palau de fires de girona

El Palau de Fires de Girona és una institució fundada l’any 1984 amb l’objectiu de promoure tant el comerç, la indústria i els serveis a la demarcació de Girona i les comarques interessades. L’edifici, inaugurat l’any 1988, compta amb dues fàbriques i ocupa una superfície de 9.000 metres quadrats al Parc de la Devesa, un espai natural simbòlic de la ciutat de Girona.

El calendari anual del Palau de Focs inclou 12 focs, tots dos de marc exterior, tant anuals com biennals. Entre ells hi ha ExpoJove, Firarebaixa, Fòrum Verd, Fòrum Gastronòmic, Tecnotast, Expocanina, Eco-Sí, Equus, Fira de Mostres, Tot Nuvis, Firatast i Ice Rink. A més, el Palau de Fires també acull nombrosos congressos, trobades, concerts, sopes i actes i celebracions empresarials.

La Fundació Fira de Girona és l’encarregada de gestionar el Palau de Fires i està situada al Passeig de la Devesa, 34-36 de Girona. Només puc contactar amb ells al telèfon 972419100 o al correu electrònic info@firagirona.com. També podeu trobar més informació al seu web http://www.firagirona.com.