Fira del Dibuix i la Pintura de Girona

La Fira del Dibuix i la Pintura de Girona és una de les fires més importants de la comarca quant a art plàstic. Se celebra anualment a la ciutat de Girona des del 1965, a Catalunya, i s’organitza en parades ambulants d’artistes de tota Catalunya i alguns de presència internacional que mostren i venen les obres.

La fira s’ha celebrat des de fa més de 50 anys i és una de les més antigues de Catanyunya. Sempre ha comptat amb una gran acollida per part de la població i dels visitants. La ciutat de Girona és coneguda per la seva rica història i patrimoni artístic, per la qual cosa és el lloc perfecte per a un esdeveniment com aquest.

Durant la fira, podeu veure i adquirir dibuixos, pintures, escultures i altres obres d’art de tots els estils. A més, hi ha conferències i tallers on es pot aprendre sobre diferents tècniques i tendències al món de l’art.

La Fira del Dibuix i la Pintura de Girona és una oportunitat única per conèixer molts artistes i adquirir les seves obres de manera directa. Si ets un amant de l’art, no et pots perdre aquesta fira, que se celebra cada any a Girona.